Benefits of Using Olive Oil Soap Bars

Οφέλη από τις μπάρες σαπουνιού ελαιόλαδου

Οφέλη από τις μπάρες σαπουνιού ελαιόλαδου

 Το ελαιόλαδο είναι βασικό συστατικό για τη μαγειρική εδώ και τόσα χρόνια, ειδικά για τη μεσογειακή διατροφή. Ιδανικό για χρήση σε stir-fry, ενισχυτικά πιάτα, ακόμη και ως ντρέσινγκ σαλάτας. 

 Για να πούμε την αλήθεια, αυτό το λάδι θεωρείται υγρός χρυσός λόγω των πολλών υπέροχων πλεονεκτημάτων του για τον ανθρώπινο οργανισμό. Έχει μια τεράστια ποσότητα υγιεινών ιδιοτήτων που μπορούμε να αποκτήσουμε όχι μόνο με την κατάποση, αλλά και με την εφαρμογή του στο δέρμα μας.

 Είναι γεμάτο με λιπίδια, λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά όπως οι βιταμίνες Α και Ε, και παρέχει ένα εντυπωσιακό επίπεδο προστασίας του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες και άλλους περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες.

 Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ένα μπουκάλι ελαιόλαδο μέσα στα ντουλάπια μας, αλλά πολλοί δεν γνωρίζουν ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για σχήματα περιποίησης δέρματος.

 Με όλες τις διαθέσιμες πλάκες σαπουνιού στην αγορά σήμερα, το να βρείτε την καλύτερη φόρμουλα που δεν θα βλάψει το δέρμα σας είναι αρκετά δύσκολο επίτευγμα λόγω των χημικών ουσιών που ενσωματώνονται σε αυτά τα προϊόντα.

 Ευχαρίστως, έχουμε δροσερό σαπούνι ελαιολάδου  για να στραφούμε.

 Εδώ είναι τα κορυφαία οφέλη από τη χρήση σαπουνιών ελαιολάδου για το δέρμα σας.

 Είναι εντελώς φυσικό.

 Αναμφισβήτητα, το ελαιόλαδο είναι απαλλαγμένο από ανεπιθύμητες χημικές ουσίες και συστατικά που μπορούν να μας κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. 

 Είναι εντελώς φυσικό, χωρίς σκληρότητα, vegan και είναι πολύ πιο ασφαλές στη χρήση σε αντίθεση με τα περισσότερα προϊόντα. Οποιοσδήποτε μπορεί να το χρησιμοποιήσει ως σαπούνι σώματος καθώς και ως ενυδατική κρέμα ανεξαρτήτως τύπου δέρματος. 

 Είναι γεμάτο με αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

 Αρκετά θρεπτικό, το ελαιόλαδο είναι γεμάτο με αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην προστασία των κυττάρων του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες που επιταχύνουν τη γήρανση.

 Με τις πλούσιες αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και τις λιποδιαλυτές βιταμίνες όπως A, D, E και K, διατηρεί το δέρμα σας καθαρό και ενυδατωμένο.

 Προστατεύει και ενυδατώνει ακόμα και το πιο ευαίσθητο δέρμα.

 Είναι τέλειο ως ενυδατικό.

 Το ελαιόλαδο έχει την ικανότητα να κλειδώνει την υγρασία. Θεωρείται ένα από τα πιο θρεπτικά έλαια στον κόσμο με τα υψηλά αντιγηραντικά ωμέγα-3 και πολυφαινόλες του. Μπορεί να ενυδατώσει σε βάθος και να θωρακίσει το δέρμα σας από ερεθιστικούς παράγοντες χωρίς να φράζει τους πόρους.

 Σας βοηθά να διατηρήσετε τη νεανική σας λάμψη.

 Όταν το δέρμα σας τρέφεται καλά και ενυδατώνεται καλά, θα γίνει πιο ζωντανό και λαμπερό. Μπορεί να φωτίσει το δέρμα σας λόγω της ικανότητάς του να καταπολεμά την ανάπτυξη των μαύρων στιγμάτων και των λευκών στιγμάτων και έχει επίσης την ικανότητα να εμποδίζει τις βλάβες από την υπεριώδη ακτινοβολία και τη μελάγχρωση από τον ήλιο. 

 Το φως UVB μπορεί να βλάψει το DNA και να προάγει την πρόωρη γήρανση. Η εφαρμογή ελαιολάδου στο πρόσωπο και το σώμα σας θα σας προστατεύσει από τέτοιες επιβλαβείς, μη αναστρέψιμες βλάβες.

 Είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

 Πάνω από όλα τα υπέροχα οφέλη του, οι πλάκες σαπουνιού ελαιολάδου παράγονται με βιώσιμο τρόπο που δεν βλάπτει τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον, βιώσιμο, χωρίς σκληρότητα, vegan και απόλυτα φυσικό, σε αντίθεση με τα περισσότερα προϊόντα περιποίησης δέρματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η περιποίηση σώματος με ελαιόλαδο είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή.

Ελέγξτε τις μπάρες σαπουνιού ελαιόλαδου μας εδώ